Ontvang nu een Wildride drager cadeau

Urban Arrow x Wildride


Ontvang nu een Wildride drager cadeau


Van 8 mei tot en met 9 juni krijg je bij aankoop van een Urban Arrow Family een Wildride kinder draagzak cadeau (t.w.v. €89,-), zodat ook de allerkleinste avonturiers altijd veilig en comfortabel mee kunnen genieten!

Deze aanbieding geldt voor alle Urban Arrow Family modellen.

Having quality time outdoors 🍃

Stel je voor: je bent onderweg, met jouw kids en Family bakfiets op weg naar je favoriete plek in de buurt – misschien wel de dierentuin of een mooi park – klaar om te genieten van wat quality time in de buitenlucht. . Daar aangekomen parkeer je moeiteloos jouw bakfiets, til je je kleintje vanuit de fiets in de Wildride drager en ga je samen te voet verder. De perfecte manier om een zorgeloos dagje uit met het gezin te beginnen!

 
     
     
     
    First things first: koffie. Parkeer je Urban Arrow bij een koffietentje en til je kleintje in de Wildride drager. Bestel een koffie bij je plaatselijke koffietentje en misschien een babyccino voor de kleine 😉 Vergeet ook niet te genieten van wat croissantjes en taartjes! Nu ben je helemaal klaar voor een dag vol gezins avonturen. Stap op je Urban Arrow Family fiets en zet je kleintje vast met de riempjes. Vergeet niet aan wat sightseeing te doen; met je Urban Arrow wordt elke rit een avontuur.

Wat is nou een betere plek om te bezoeken met je peuter dan de dierentuin? Wist je dat de dierentuin een geweldige leerervaring is voor peuters? Ze kunnen hier allerlei dieren uit verschillende delen van de wereld ontdekken. Wordt je peuter moe van alle spannende avonturen? We got you covered: met de Wildride drager wandel je gemakkelijk door het park met je kindje, comfortabel en veilig dichtbij. Laten we teruggaan naar je Urban Arrow fiets! 
     
     
     

Zet je kleintje weer comfortabel op het bankje. Maak op de terugweg een omweg door het park om van de natuur te genieten.  Bezoek bijvoorbeeld het Vondelpark, het Kralingse Bos of het Westbroekpark in Den Haag. Je peuter kan er heerlijk rondstruinen en nieuwe vriendjes maken, terwijl jij van het weer geniet op een bankje. Wist je dat de Urban Arrow Family bekend staat om zijn ruime bak? Je kunt dus gemakkelijk alle picknick spullen meenemen voor een heerlijke zomerse lunch! 

Tijd om naar huis te gaan: draag je geliefde in de Wildride drager terug naar je Urban Arrow fiets. Geniet van de rit terug en maak je klaar voor eindeloze avonturen!

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Fietsen: zo kun je jezelf duurzaam vervoeren

Fietsen is een van de meest populaire sporten wereldwijd. Je kunt het doen om de omgeving te verkennen of om plezier te hebben. Daarnaast kun je het ook doen om fit te blijven. Er zijn allerlei verschillende manieren om van deze sport te genieten. Er zijn mountainbikes, wielrenfietsen, stadsfietsen, gravelbikes en ga zo maar door. Na het lezen van dit artikel weet jij alles van fietsen!

Regenhuif Plus actie ☔

Ontvang nu een Regenhuif Plus t.w.v. 379,- cadeau

Provincie Utrecht zet 'm op!


Openingstijden

Maandag:  08:00 - 18.00 ****
Dinsdag:  08:00 - 18.00
Woensdag:  08:00 - 18.00
Donderdag:  08:00 - 18.00***
Vrijdag:  08:00 - 18.00
Zaterdag:  08:00 - 16:00 **
Zondag:  Gesloten
 
* Zaterdag werkplaats gesloten
** Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten
***Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag gesloten
**** Maandag 20 mei 2e pinksterdag gesloten


Facebook